Kamis, 17 Juni 2021

Απεργια Αυριο : Αποικία του Χρέους: ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΛΟΙ/ΕΣ ... : Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο:

Απεργια Αυριο : Αποικία του Χρέους: ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΛΟΙ/ΕΣ ... : Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο:. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Απεργία για το εργασιακό νομοσχέδιο: Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το πρωί θα «κατεβάσει ρολά» ο δημόσιος τομέας, οι εργαζόμενοι σε δήμους και εφορίες. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία!

@P e l l a: ΟΛΟΙ-ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, 10 πμ στο Εγρατικό ...
@P e l l a: ΟΛΟΙ-ΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, 10 πμ στο Εγρατικό ... from 1.bp.blogspot.com
Συζητείται αύριο το πλάνο επανέναρξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Και θα ολοκληρωθεί την ίδια ώρα αύριο παρασκευής, έχει. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία αύριο.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο:

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία αύριο. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Απεργία από την ολμε ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου παιδείας που ψηφίζεται στη βουλή. Συζητείται αύριο το πλάνο επανέναρξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Η κατ' ιδίαν συνάντηση αύριο του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της τουρκίας, αλλά και οι αμερικανικές και γαλλικές πιέσεις στην άγκυρα, κάνουν την κυβέρνηση να ελπίζει σε ένα ήρεμο. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν.

Απεργία σήμερα στα ΜΜΜ: Στάση εργασίας σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ ...
Απεργία σήμερα στα ΜΜΜ: Στάση εργασίας σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ ... from www.tilegrafima.gr
Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το πρωί θα «κατεβάσει ρολά» ο δημόσιος τομέας, οι εργαζόμενοι σε δήμους και εφορίες.

Δείτε αναλυτικά ποιοι απεργούν αύριο και πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αύριο, τετάρτη, 26 μαΐου 2021, στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της διαδικτυακής ημερίδας με τίτλο «δημοκρατια, δεοντολογια, μμε και δημοσιογραφοι», που διοργανώνει το. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Μεγάλη πορεία στο κέντρο της αθήνας. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία αύριο. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Μετ' εμποδίων θα διεξάγονται αύριο τρίτη οι μετακινήσεις στην αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το πρωί θα «κατεβάσει ρολά» ο δημόσιος τομέας, οι εργαζόμενοι σε δήμους και εφορίες.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Η κατ' ιδίαν συνάντηση αύριο του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της τουρκίας, αλλά και οι αμερικανικές και γαλλικές πιέσεις στην άγκυρα, κάνουν την κυβέρνηση να ελπίζει σε ένα ήρεμο. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ.

Χανιά: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ...
Χανιά: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ... from images32.inewsgr.com
Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απόφαση για απεργία αύριο παρασκευή έχει πάρει επίσης η ειναπ, ενώ στάσεις απεργία που ξεκινά σήμερα, πέμπτη, στις 5 μ.μ. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Η κατ' ιδίαν συνάντηση αύριο του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της τουρκίας, αλλά και οι αμερικανικές και γαλλικές πιέσεις στην άγκυρα, κάνουν την κυβέρνηση να ελπίζει σε ένα ήρεμο. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απόφαση για απεργία αύριο παρασκευή έχει πάρει επίσης η ειναπ, ενώ στάσεις απεργία που ξεκινά σήμερα, πέμπτη, στις 5 μ.μ. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η αδεδυ. Και θα ολοκληρωθεί την ίδια ώρα αύριο παρασκευής, έχει. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι λογιστές και οι οικοδόμοι ενώ από τις 11 το πρωί θα «κατεβάσει ρολά» ο δημόσιος τομέας, οι εργαζόμενοι σε δήμους και εφορίες. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya